Vanhaezebrouck op zijn hoede: "Standard 50% beter mét Ezekiel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vanhaezebrouck op zijn hoede: "Standard 50% beter mét Ezekiel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond laten we het Europese voetbal eventjes voor wat het is en is het opnieuw 'game time' in Play-off 1. Ploeg in vorm Standard neemt het in eigen huis op tegen AA Gent. Hein Vanhaezebrouck is terecht op zijn hoede.

Sander De Graeve in Gent

Bij Standard mag men de terugkeer van Imoh Ezekiel immers aanzien als één van de meest geslaagde wintertransfers die men in de Vurige Stede al zag. "Met Ezekiel hebben ze iets wat ze al het hele seizoen gemist hebben. Een spits met diepgang."

"Standard is met Ezekiel 50% sterker. Hij maakt De Camargo beter en omgekeerd. Ze hebben nu allebei een bliksemafleider én voor die sterke vleugelspelers zijn er eindelijk targets die de acties kunnen afronden", gaat Vanhaezebrouck verder.

De Rouches hebben de coach van Gent ook niet verrast door te winnen tegen Anderlecht. "Ik ben gaan kijken, toen ik vertrok zei ik: 'Standard gaat winnen van Anderlecht.' In Club Brugge konden ze die eerste wedstrijd eigenlijk nooit verliezen."

"Standard is een ploeg die al kwaliteiten had. Als je Van Damme uit de ploeg kan zetten, heb je wel nog wat anders lopen. Zeker als je die bank bekijkt, zie je dat Standard de mogelijkheden heeft om een serieus woordje mee te praten in tien topmatchen. Dat is hetgeen dat Kortrijk en Charleroi missen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties