Veertien goals en half België wil hem: "Topschutter worden is geen doel voor mij"

Lander Marin
| 3 reacties
Veertien goals en half België wil hem: "Topschutter worden is geen doel voor mij"
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Renaud Emond is gegeerd goed. De topschutter van Waasland-Beveren jaste er dit seizoen al veertien in, en moet daarmee enkel Aleksandar Mitrovic voor laten gaan in de topschutterslijst. Hij werd al gelinkt aan Anderlecht, Club Brugge, Standard, Genk,... Waar speelt hij volgend jaar?

"Dat ik tweede sta in de topschuttersstand is voor mij niet belangrijk. Het is wel leuk, omdat niemand dit van een speler van Waasland-Beveren had verwacht. Uiteraard is de ploeg belangrijker dan een individuele prestatie”, zegt Emond. “Iets met het team en voor het team doen betekent meer voor mij.”

“Of ik verwacht had dat ik er zo veel zou maken? Overal waar ik gespeeld heb scoorde ik gemakkelijk goals, maar dat ik ze zo vlot zou maken als dit seizoen had ik niet gedacht”, geeft de 23-jarige spits toe. “Topschutter worden is op zich geen doel voor mij. Het is trouwens niet simpel hé.”

Over een al dan niet verlengd verblijf bij de De Leeuwen lost hij niks. Genk, Anderlecht, Club, allemaal worden ze genoemd. “Ik heb nog geen aanbiedingen gekregen, maar mijn zaakwaarnemer praat met de club. Dit is de periode waarin we zo’n dingen bespreken met hen, maar wat de toekomst zal brengen weet ik niet”, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties