Poll: Denkt u nog steeds dat Club Brugge kampioen gaat worden?

bart ver elst
| 81 reacties
Poll: Denkt u nog steeds dat Club Brugge kampioen gaat worden?
Foto: © SC

Vorige week lieten we de vraag op onze lezers los wie er kampioen gaat worden. De meningen waren vrij verdeeld, maar u koos met 42% van de stemmen toch voor Club Brugge. Deze week volgt deel 2: bent u nog altijd overtuigd dat Club kampioen wordt?

Club Brugge liep gisteren tegen een pijnlijke nederlaag aan in het Astridpark en ziet Anderlecht daardoor op gelijke hoogte komen. Meer zelfs: op basis van gewonnen wedstrijden staat Anderlecht op plek 2 en Club op plaats 3.

Als AA Gent vrijdagavond gewonnen had tegen Charleroi, hadden de Oost-Vlamingen een gouden zaak gedaan in het klassement. Momenteel telt de ploeg van Vanhaezebrouck 2 punten meer dan achtervolgers Anderlecht en Club.

Wie wordt kampioen

Vorige week was u overtuigd dat Preud'homme en co de titel zouden pakken. Club kreeg 42% van de stemmen, gevolgd door AA Gent met 30% van de stemmen. 28% van de lezers dacht dat Anderlecht nog kampioen zou worden.

Na de wedstrijden van afgelopen weekend liggen de kaarten helemaal anders. Kan Club de scheve situatie rechtzetten of gaat Anderlecht nog voor dé verrassing zorgen? Of gaat Gent dit niet meer laten liggen? Stem nu op onze poll!

Wie denkt u dat er kampioen zal worden?

23%
48%
29%
1%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties