Reactie Vazquez voelt het weeral wegglippen: "Schande als wij geen kampioen worden"

Vazquez voelt het weeral wegglippen: "Schande als wij geen kampioen worden"
Foto: © Photonews

Club Brugge dreigt met de bekerwinst met een troostprijs achter te blijven na een seizoen dat ze voor drievierde domineerden. Op het einde komt daar weer dat vervloekte Anderlecht opzetten en Club heeft het dus niet meer in eigen handen. Victor Vazquez schudde niet- begrijpend het hoofd.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vazquez heeft een déjà-vu als hij geconfronteerd wordt met het feit dat Club alles uit handen is aan het geven. "Als ik terug naar huis ga, naar Spanje, lachen mijn vrienden me altijd uit met het feit dat ik weer geen titel gewonnen heb", zei hij onlangs nog.

Zondag zag hij de aartsrivaal uit Brussel het heft in handen nemen. "Het is een schande dat we dit niet afmaken. We hadden Anderlecht kunnen uittellen. We waren beter dan zij, maar we maken onze kansen niet af. Nu moeten we al beginnen tellen op een misstap van Anderlecht. Zij hebben de controle."

Het lag niet aan het middenveld of de aanval

Vazquez zag waar het misliep bij zijn ploeg. "Vooraan en op het middenveld waren we beter, het lag ergens anders", wees hij met de vinger naar de verdediging. "Maar we mogen niet opgeven. Het zou een schande zijn als wij dit seizoen geen kampioen worden. Wij hebben dit seizoen zo'n goed voetbal gebracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties