Reactie De stille kracht van titelkandidaat AA Gent: "Wat een seizoen speelt híj niet?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
De stille kracht van titelkandidaat AA Gent: "Wat een seizoen speelt híj niet?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zelden geeft hij interviews, hij doet het écht niet graag. Heel zelden zal je hem betrappen op een mindere match. Gisteren was hij geweldig op zijn linkerflank. Nana Asare is Mr. Regelmaat van dit AA Gent dat tot het einde zal meestrijden voor de titel.

Sander De Graeve in Brugge

"Dat mijn beste seizoen speel? Ik sta niet alleen op het veld. Er staan ook nog wat mensen rond me, hé", bleef Asare de bescheidenheid zelve. "Als speler leer je natuurlijk elk jaar bij en blijf je evolueren. Hopelijk kunnen we ons blijven amuseren op het veld. Alles wat we nu halen, is een bonus."

Met een gemeende smile en een thank you gaf hij aan dat het alles is wat hij kwijt wou. Dan maar even aan iemand anders vragen. Hallo, Hannes Van Der Bruggen? "Er wordt niet veel over hem gesproken, maar hij is elke week echt goed. Je kan er altijd op rekenen", aldus de middenvelder.

"Als hij de bal speelt kan ik hem steeds in de ruimte terug bereiken. Give and go, het is al énorm vaak gebeurd dit seizoen", sluit Van der Bruggen af. Feit is dat Asare een sleutelspeler is voor dit AA Gent. Met de blessures van Oussalah is er niet echt een valabel alternatief voor zijn positie. Hoe bescheiden hij ook is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties