Neto zorgde voor de bevrijding: "Stress? De meest relaxte penalty uit mijn carrière"
Redactie
| 4 reacties
Neto zorgde voor de bevrijding: "Stress? De meest relaxte penalty uit mijn carrière"
Foto: © Photonews

Bij een 1-0 stand was de titel voor Gent nog lang niet zeker. Op zo'n moment achter de bal moeten staan om een strafschop te trappen, moet moordend zijn. Toch niet als we Neto mogen geloven.

Sander De Graeve in Gent

"Echt waar, het was mijn meest relaxte penalty ooit", grijnsde de middenvelder achteraf. "Je gelooft me niet, hé? Kijk nog eens terug naar de beelden en je zal zien hoe 'cool' ik wel niet was", aldus de sterke Braziliaan.

Als er iemand stappen gezet heeft dit seizoen, is het hij wel. Van wisselvallige prestaties naar een solide kracht met belangrijke goals. Hij was het die scoorde tegen Anderlecht in de toegevoegde tijd. Hij was het die vanavond de zege veilig stelde.

"Op zo'n momenten mag je geen stress hebben. Ik trapte hem in de hoek zoals ik altijd doe, geen paniek", lachte Neto zijn tanden bloot. "Of ik nerveus was tijdens de wedstrijd? Zeker! Het was voor het kampioenschap, hé! Dat is niet niks."

"Ik kan echt niet uitleggen hoe ik me voel, We verdienen dit ook. Of ik Sporting wil loten in de Champions League? Maakt niet uit. We krijgen alle grote teams wel over de vloer hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties