Mazzu waarschuwt spelers: "Ik onthoud dat voor volgend seizoen"

Tom Stroobants
| 1 reacties
Mazzu waarschuwt spelers: "Ik onthoud dat voor volgend seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Felice Mazzu moet met zijn Charleroi in de strijd om Europees voetbal voorbij KV Mechelen zien te geraken. Na en lang en sterk seizoen wil hij geen verzwakking zien bij zijn spelers. "Zij die niet veel zin hebben, zullen het geweten hebben."

“Niemand mag vergeten dat wij als vijfde zijn geëindigd van heel België. Het is denk ik al lang geleden dat Charleroi nog zo hoog eindigde. We waren de vijfde beste van 16 ploegen, niet van 6", zegt Mazzu aan Charleroi TV. “Wij zijn klaar voor de twee finales tegen KV Mechelen. Mijn spelers zijn mentaal niet gekraakt.

"We kunnen nog altijd Europees voetbal behalen. Het enige verschil met de vierde plaats in play-off 1 was dat we nu misschien een extra voorronde zullen moeten spelen. Voor de rest is alles hetzelfde. Als er toch spelers zouden zijn die er niet zoveel zin in hebben, houd ik daar rekening mee voor volgend seizoen.”

De eerste kwalificatiewedstrijd vindt al plaats op 16 juli. "Of we ons plaatsen voor Europa of niet, verandert niets aan onze voorbereiding volgend seizoen. De kwalificatiewedstrijden beginnen inderdaad al vroeg. We zullen die aanvatten om te winnen, maar wel als onderdeel van onze voorbereiding."

"KV Mechelen is enorm geëvolueerd dit seizoen en heeft met Aleksandar Jankovic één van de beste trainers in België. Hij weet waarover wij praat en heeft al heel mooi werk geleverd in Mechelen. Het zal dus een mooie finale worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties