Sherjill MacDonald ontkent geruchten: "Niets gehoord van Beerschot-Wilrijk"

De Wit Bram
| 6 reacties
Sherjill MacDonald ontkent geruchten: "Niets gehoord van Beerschot-Wilrijk"
Foto: © photonews

Sherjill MacDonald vertoeft momenteel nog bij KVC Westerlo, maar kwam daar afgelopen seizoen mede door blessures niet vaak aan spelen toe. Ondertussen werd al druk gespeculeerd over de toekomst van de 30-jarige aanvaller en waren er geruchten over een eventuele transfer naar Beerschot-Wilrijk.

MacDonald schept duidelijkheid over zijn toekomst. “Ik heb nog een contract van 2 jaar bij Westerlo. Ik ben absoluut niet bezig met een transfer. Ik heb vorig seizoen amper gespeeld (MacDonald startte slechts drie keer in de basis, red.) en heb me dus ook niet in de kijker kunnen spelen.”

En een terugkeer naar Beerschot-Wilrijk, waar hij tussen 2009 en 2012 reeds speelde, zou hij dat niet zien zitten? “Beerschot-Wilrijk is een hele mooie ploeg, maar dat is voorlopig niet aan de orde. Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen, want ik heb nog geen contact gehad met hen.”

Nog niks gehoord van Westerlo

Een extra jaartje in de stille Kempen dus. “Goh, je weet nooit wat er de komende weken nog gebeurt. Maar voorlopig heb ik ook van Westerlo nog niks gehoord, dus ik vermoed dat ze me binnenkort gewoon verwachten op de eerste training van de voorbereiding”, aldus MacDonald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties