De Sutter weg bij Club Brugge? "We gaan niet meedoen aan die spelletjes"

De Sutter weg bij Club Brugge? "We gaan niet meedoen aan die spelletjes"
Foto: © Photonews

Tom De Sutter staat in de belangstelling van diverse clubs uit Turkije - een restant van een prachtmatch tegen Besiktas. Dat geeft zijn manager ook toe, maar bij Club Brugge blijven ze rustig. En dat doen ze ook in het dossier van Thomas Meunier. Een woordje uitleg Van Vincent Mannaert.

Club Brugge lepelde zopas Dion Cools binnen als nieuwe rechtsachter van blauw-zwart. Toch hoeft dat niet te betekenen dat Thomas Meunier nu zeker vertrekt.

"Zeker niet. We hebben altijd gezegd dat we onze kern bijeen willen houden en ik kan op vandaag alleen maar vaststellen dat er nog geen enkele speler vertrokken is", aldus Vincent Mannaert op de blauw-zwarte webstek.

Speculaties

En ook Tom De Sutter gaat niet zomaar weg uit Jan Breydel. "Hij heeft bij ons nog een contract voor 2 jaar en we zijn zeer tevreden over hem. Er is voor hem nog geen enkele concrete aanbieding binnengekomen en we doen dan ook niet mee aan spelletjes."

Mannaert zet wel de deur op een keur: "Indien Tom zelf aangeeft graag een nieuw avontuur aan te gaan, zullen we dat op dat moment bekijken, al de rest zijn speculaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties