Anderlecht legt zich neer bij transfer Mitrovic

De Wit Bram
| 50 reacties
Anderlecht legt zich neer bij transfer Mitrovic
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal voor Anderlecht bijzonder moeilijk worden om hun spits Aleksander Mitrovic in het Astridpark te houden. Dat heeft manager Herman Van Holsbeeck nu ook toegegeven in de Portugese pers. Benfica in het bijzonder zou de Serviër graag aantrekken.

Zowel de Portugese sportkrant Record als het sportblad O Jogo brengen hetzelfde verhaal, namelijk de interesse van Benfica in Mitrovic en de reactie van manager Herman Van Holsbeeck op het nieuws.

Volgens beide bronnen zou Benfica ook al weten hoeveel de transfersom bedraagt en wat de looneisen van de 20-jarige aanvaller zijn. Dat zou komen omdat de Portugezen er een goede relatie op nahouden met manager Pini Zahavi, die sinds kort Jestrovic verving als manager van Mitrovic.

Nog geen bod ontvangen

O Jogo belde met Anderlecht-manager Van Holsbeeck: “We hebben nog niet onderhandeld. Er zijn verschillende clubs geïnteresseerd, waaronder enkele Engelse, maar tot op heden heeft Benfica nog geen bod gedaan.”

Ook benadrukt Van Holsbeeck dat ze Mitrovic niet van de hand willen doen, maar dat het virtueel onmogelijk is om het Servische goudhaantje in Brussel te houden als er 15 miljoen euro op tafel gelegd wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties