Broertjes Wils op weg naar het buitenland: "Het kan nu heel snel gaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Broertjes Wils op weg naar het buitenland: "Het kan nu heel snel gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De broertjes Wils lijken goed op weg om hun carrière verder te zetten in Hongarije. Thomas degradeerde met Lierse en Stef met Cercle Brugge, maar beiden zouden ze nu terechtkunnen bij Haladas. "Het kan heel snel heel concreet worden", aldus de jongste Wils.

Door Timothy Collard

“Het klopt dat Haladas geïnteresseerd is om met ons in zee te gaan”, steekt Thomas Wils van wal in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Ik en Stef gaan deze week nog naar Hongarije om er eens een kijkje te gaan nemen.”

“We gaan eens kijken hoe de club werkt, hoe de leefomstandigheden in Hongarije zijn en noem maar op. Als alles meevalt en het plaatje klopt helemaal, dan kan het wel de moeite waard zijn om de overstap te maken.”

“Het kan dus heel snel heel concreet worden… Maar we gaan de knoop niet in 1, 2, 3 doorhakken. We moeten er allebei nog eens goed over nadenken. Dat spreekt voor zich. “

"Vage interesse van enkele Belgische ploegen"

Schrik om zich op zijn 25e sportief te gaan begraven in Hongarije heeft Wils niet. “Dat is iets waar ik over nagedacht heb. Maar als ik daar goed presteer en een wedstrijd of dertig speel, dan ben ik misschien weer écht vertrokken, hé.”

Is er nu dan nog geen interesse uit eigen land? “Ik sta open voor alles. Er is op dit moment vage interesse van enkele Belgische ploegen, maar concreet kan je dat niet noemen”, besluit Wils.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties