Knop omdraaien hoeft nog niet helemaal bij OHL: "Laat iedereen die eerste week maar wat anekdotes vertellen"

Knop omdraaien hoeft nog niet helemaal bij OHL: "Laat iedereen die eerste week maar wat anekdotes vertellen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven is er terug klaar voor om de strijd aan te gaan in de Jupiler Pro League. De voorbereiding is begonnen, binnen een dikke maand staat de eerste competitiematch al op het programma. De eerste week? Die staat in het teken van de herinnering.

Aernout Van Lindt in Leuven

“Er zijn veel clubs waar men zegt dat je de knop meteen moet omdraaien bij de start van een nieuw seizoen. Alles vergeten, de goede en de slechte dingen is hun devies. Wel: wij gaan dat niet doen”, is de trainer duidelijk.

“Laat de spelers die eerste week maar wat herinneringen ophalen aan vorig jaar. We gaan de anekdotes en herinneringen niet verbannen van het oefenveld. De beloften werden kampioen, wij maakten een goed seizoen. Dus waarom niet?”

Afsluiten met huldiging

“Vanaf volgende week gaan we mentaal dan natuurlijk wel verder. Maar zaterdag is er nog een huldiging in Leuven, dus kunnen we dan het vorige seizoen helemaal afsluiten.”

Zaterdag is er een barbecue voor de vrijwilligers op Den Dreef, waarna om 17.30 uur in colonne naar het stadhuis van Leuven wordt getrokken. Daar begint om 18 uur een huldiging van de eindrondewinnaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties