OHL en STVV op recordjacht: "Daarom koop je beter zo snel mogelijk een abonnement"

OHL en STVV op recordjacht: "Daarom koop je beter zo snel mogelijk een abonnement"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf vandaag konden de abonnees van vorig jaar hun seizoenkaart laten verlengen aan Den Dreef. Gedurende twee weken hebben zij voorrang, daarna start de vrije abonnementenverkoop. In STVV is de verkoop ondertussen al dicht bij een mijlpaal. Het enthousiasme is groot bij de nieuwkomers.

Bij STVV wisten ze vandaag af te sluiten op om en bij de 4990 abonnees. Wie er morgenvroeg rond 10 uur zal bij zijn, krijgt dus de virtuele bloemen als 5000e seizoenskaarthouder. 

Om te zeggen: het loopt als een trein op en rond Stayen. En vandaag was er een echte volkstoeloop in Leuven ook: de club vroeg zelfs om alstublieft niet langer af te zakken naar het stadion voor vandaag.

Opletten in Leuven!

Toch is het belangrijk snel een abonnement te hebben in Leuven. Als de werken aan het stadion doorgaan, zou de capaciteit van Den Dreef namelijk een duikvlucht nemen. “Dan zijn er maar een 6000-tal plaatsen meer over”, aldus woordvoerder Vandebroeck.

En dat kan een probleem zijn: “Gezien het enthousiasme dat nu leeft, zou het wel eens kunnen zijn dat we 6000 abonnees kunnen hebben. En dan zullen er bij sommige matchen geen vrije tickets kunnen worden gekocht vanaf december.”

Commercieel begin van het seizoen

Witte rook omtrent de plannen ter verbouwing zijn er wel nog niet, maar de fans houden er toch maar beter alvast rekening mee dat ze voor de zekerheid een abonnement op de kop tikken.

“Zeker omdat we een erg commercieel begin van het seizoen hebben”, pikt coach Mathijssen in. “Onze eerste thuismatch meteen tegen Anderlecht, fantastisch. En we beginnen in Genk, waar Peter Maes meteen toont dat hij er is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties