Reactie Standard-fans is overduidelijk: "Dit kan ons alleen maar verheugen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 21 reacties
Reactie Standard-fans is overduidelijk: "Dit kan ons alleen maar verheugen"
Foto: © photonews

Met de komst van Bruno Venanzi in de plaats van de vertrekkende Roland Duchâtelet, vond woensdag een belangrijke matchswissel plaats bij Standard. In de Vurige Stede wordt opgetogen gereageerd op de overname door de ondervoorzitter

Door Diederik Geypen

Roland Duchâtelet gaf het bij zijn afscheid nog eens aan: "De fans zagen het niet zitten met mij". Een factor die zijn beslissing danig heeft beïnvloed.

"Hij werd om de haverklap gecontesteerd en zelfs achtervolgd voor de beslissing die hij nam", vertelt Eddy Janssis van La Famille des Rouches in gesprek met Voetbalkrant.com. "De supporters hebben de periode onder Roland Duchâtelet als onaangenaam ervaren."

"We wisten wat we met Duchâtelet hadden

De promotie van Venanzi, topman bij energiebedrijf Lampiris, juichen de Luikenaars toe. "Hij is één: een Belgische zakenman, twee: iemand die in Luik woont en drie: een supporter. Dat kan ons alleen maar verheugen."

"We wisten wat we met Duchâtelet hadden. Wat we nu hebben, denken we dat goed is", lacht Janssis afsluitend. "We houden nog even de voeten op de grond en bekijken wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties