Maes schept hoge verwachtingen: "Hij zal een groot verschil maken"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Maes schept hoge verwachtingen: "Hij zal een groot verschil maken"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De komst van Peter Maes zorgt voor een nieuwe golf van enthousiasme in en rond de Cristal Arena. Het mag duidelijk wezen dat de supporters hun hoop gevestigd hebben op Maes om Genk opnieuw te lanceren.

Door Robby Morren

"Vorig seizoen ontbrak de juiste mentaliteit. Nu verwacht ik dat Genk een beter seizoen zal maken. Met Peter Maes is er een nieuwe coach die een groot verschil zal maken", klinkt het hoopvol bij Kurt uit Opglabbeek.

"De coach hamert op de juiste instelling en mentaliteit. Dat kon ik al zien op de eerste training. De spelers zullen zich nu niet meer kunnen wegsteken. Ik denk dan ook dat Genk onder de leiding van Maes vrij vlot play-off 1 zal bereiken."

Veel zal afhangen van welke transfers Genk nog doet

Algemeen directeur Patrick Janssens hoort het graag. "Peter Maes is een goede coach, hij is fanatiek bezig met zijn job. Vrijblijvendheid is een woord dat niet in zijn woordenboek staat."

Ook Reinder uit Bocholt is gelukkig met de komst van Maes. "Ik heb wel goede hoop dat het beter zal worden dan vorig seizoen. Veel zal wel afhangen van welke spelers Genk nog zal aantrekken. Play-off 1 halen wordt belangrijk en dan kan Peter Maes verder bouwen naar de komende jaren."

"Ik vind de actie #BlauwBloed wel goed. Zo kan je iedereen weer op één lijn krijgen. Toch denk ik dat de club nog enkele topspelers zal moeten aantrekken die niet aan die voorwaarden voldoen", besluit Reinder.

Enthousiasme troef dus bij de supporters, al maakt Kurt toch één kanttekening. "Het is goed dat verschillende spelers andere oorden moeten opzoeken, maar ik vind het jammer dat keeperstrainer Guy Martens op zulk een manier moest vertrekken."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties