"Ik ben een vrije speler. Zelfs een Cheeseburger is duurder dan ik"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Ik ben een vrije speler. Zelfs een Cheeseburger is duurder dan ik"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

"We zijn overtijd"

Op de Keizer Karel Cup was de speaker van dienst aardig op dreef tijdens de finalewedstrijden. “We moeten een beetje voortdoen, want we zijn overtijd. Nu ja, ‘overtijd’ is misschien een slecht woord tijdens de finale van de vrouwen. Overtijd in tijd, bedoel ik.”

“Binnen drie jaar aansluiten bij de top met een budget van 20 miljoen euro”

De ambities van Zulte Waregem zijn torenhoog. Essevee hoopt binnen dit en drie jaar een woordje mee te spreken met de Belgische topclubs. CEO Willy Naessens stak zijn ambitie met bovenstaande quote niet onder stoelen of banken.

“Wij zijn Zweden en de rest gaat beter naar huis”

John Guidetti pakt uit met straffe taal na de overwinning in de halve finales van het Europees kampioenschap U21. “Wij zijn Zweden en de rest gaat beter naar huis. Wij gaan de finale gewoon winnen.”

Guidetti kreeg gelijk en Zweden won het EK voor beloften, waarna hij in hoogsteigen persoon het feestje met de supporters op gang bracht. We verstaan bitter weinig van dat Zweeds, maar het lijken straffe woorden.

“Zelfs een cheeseburger is nu duurder dan ik”

Of Guidetti tegenwoordig al nuchter rondloopt? We twijfelen er sterk aan. “Ik ben einde contract bij Manchester City. Dat wil zeggen dat zelfs een cheeseburger duurder is dan ik”, aldus de Zweed over de interesse van Sevilla.

"Bart Goor moet maar eens aankloppen bij de KBVB..."

Bart Goor is tegenwoordig chauffeur voor zijn kinderen. Maar mogelijk keert hij terug in de voetbalwereld. Volgens een lezer dan toch. “Misschien moet hij eens bij de KBVB aankloppen. Daar kunnen ze nog een betaalbare chauffeur gebruiken.” (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties