Hoe ver staat promovendus OHL twee weken voor de competitiestart?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Hoe ver staat promovendus OHL twee weken voor de competitiestart?
Foto: © photonews

OHL is een van de twee nieuwkomers in onze hoogste klasse. Na een jaartje in de Proximus League keren de Leuvenaars terug naar het hoogste niveau. Is de promovendus klaar twee weken voor de competitiestart? Voorzitter Jimmy Houtput geeft een round-up.

Door Diederik Geypen

Sportief en extrasportief

"Op commercieel vlak en qua infrastructuur zijn we er sterk op vooruitgegaan. Er zitten enkele lucratieve projecten in de pijplijn en de uitbreiding van het stadion (die aan de start van volgend seizoen afgerond moet zijn, red.) is gekend."

Interesse in Copa is een roddel

"We hebben zeven transfers gedaan en er zullen nog minstens twee volgen. In de verdediging zal nog een kwaliteitsinjectie gebeuren. Voorts denken we sportief gewapend te zijn voor het behoud in eerste klasse."

De nieuwe vaste doelman

"De vervanging van Logan Bailly is ons belangrijkste punt. De interesse in Boubacar Copa is een roddel. We zijn met een aantal pistes bezig. De doelmannen die publiekelijk genoemd worden (ook de naam van oude bekende Thomas Kaminski viel al, red.), zijn niet de prioritaire pistes."

Pijnpunten

"We moeten opnieuw kapitaal opbouwen. Tot nog toe hebben we naar een verjonging van de ploeg gewerkt. We willen een stabiliteit creëren die je ieder jaar transfermatig kan aanvullen."

Dat mag je als uitverkocht beschouwen

"Lokeren is daar - tot dit seizoen - ons voorbeeld van geweest. In tegenstelling tot Waasland-Beveren dat het extreme toepast in de andere richting."

Abonnementenverkoop

"Er zijn nog vijftien staanplaatsen en een zestigtal zitplaatsen beschikbaar, that's it. Dat mag je als uitverkocht beschouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties