Ryan heeft nog een eitje te pellen met Gent: "Nog steeds zure maagoprispingen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Ryan heeft nog een eitje te pellen met Gent: "Nog steeds zure maagoprispingen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij kreeg nog enkele weken vakantie na de interlandverplichtingen met Australië, maar nu is Mathew Ryan terug bij Club Brugge. De doelman keerde met veel 'goesting' terug naar België en lijkt helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

“Ik ben met heel veel drive naar België teruggekeerd. De zin om er op training weer in te vliegen en vooral wedstrijden te spelen, is groot. Het is dé uitdaging mezelf op scherp te zetten”, aldus Ryan op de webstek van blauw-zwart.

"Donderdag tegen Gent meteen een kans om een trofee te winnen"

Donderdag hoopt Ryan al meteen een eerste trofee in de wacht te slepen. “Ik wil zoveel mogelijk trofeeën in mijn loopbaan winnen. Donderdag dient er zich in Gent een eerste kans aan.”

“De Supercup is toch een prijs of niet? Ik las dat onze coach de wedstrijd tegen Gent als één van de wedstrijden in de voorbereiding tegemoet treedt. Ik kan zijn visie zeer goed begrijpen. Maar als ik op een veld kom, staat er één doel voorop : de match winnen.”

“Club krijgt bovendien een eerste kans om zich te revancheren na het nipt verlies in de titelstrijd. De zure maagoprispingen van eind mei blijven zich trouwens nog steeds herhalen", besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties