Vázquez openhartig: "Ik moet aan de toekomst van mijn gezin beginnen denken"

Geoffrey Rockele
| 55 reacties
Vázquez openhartig: "Ik moet aan de toekomst van mijn gezin beginnen denken"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Victor Vázquez is ongetwijfeld één van de smaakmakers bij Club Brugge. De 28-jarige Spanjaard voelt zich goed in zijn vel bij blauw-zwart, maar beseft ook dat hij op financieel vlak elders beter af is.

“Ik ben nu 28, ik moet aan de toekomst van mijn gezin beginnen denken, weet je”, vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine. “Ik verdien goed, maar je wil toch steeds méér voor je familie.”

Toch voelt de middenvelder met de fluwelen baltoets zich op dit moment nog goed bij Club. “Club Brugge speelt altijd voor de prijzen en daar hou ik van. We gaan nu proberen om ons te kwalificeren voor de poulefase van de Champions League.”

Gelukkig in Brugge, maar…

Al geeft de ex-speler van Barça aan dat hij een prachtig financieel aanbod zeker in overweging zou nemen. “Als er een club uit Qatar, de Emiraten of Rusland zou aankloppen, dan zou ik toch eens goed moeten nadenken.”

“Qua voetbal zou ik een stap achteruit zetten, maar financieel een stap vooruit. Nogmaals: ik ben heel gelukkig in Brugge en mijn gezin is dat ook, maar als er zo’n offerte komt, kan je dat niet zomaar naast je neerleggen”, besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties