Voorzitter Timmermans: "Natuurlijk willen wij graag play-off I spelen!"

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
Voorzitter Timmermans: "Natuurlijk willen wij graag play-off I spelen!"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Dit weekend trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. KV Mechelen eindigde vorig seizoen met een knappe reeks en wist nog bijna Europees voetbal af te dwingen. Die positieve vibe wil de club maar al te graag doortrekken.

“Het is inderdaad zo dat we in de goeie flow zitten”, aldus voorzitter Timmermans op de officiële website. “Alle puzzelstukjes vallen op hetzelfde moment op de juiste plaats. Die inloopperiode van vorig seizoen is nu niet meer nodig. Dat is geen garantie op succes, maar wel een voordeel.”

Met Gillet en Volkov werd bovendien een pak ervaring binnengehaald. “Dat is een speler van Partizan Belgrado voor KV Mechelen kiest is mooi en het bewijst dat we onze club stilletjes aan ook weer op de Europese kaart aan het zetten zijn. Al moeten we daarin ook niet overdrijven.”

Play-off 1 is dan ook geen must. “Natuurlijk willen wij graag play-off 1 spelen! Maar stel dat we een mooi bekerparcours afleggen en een aantal uitschieters behalen tegen de topploegen, maar play-off 1 net missen, dan wil dat echt niet zeggen dat we gefaald hebben”, besluit de voorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties