Anderlecht blijft Boussoufa achter de hand houden

Anderlecht blijft Boussoufa achter de hand houden
Foto: © Photonews

"De transfermarkt duurt tot 31 augustus." Het is een huizenhoog cliché, maar als het als antwoord komt op de vraag of Mbark Boussoufa nog in beeld is, laat het toch ruimte voor interpretatie. Herman Van Holsbeeck wil blijkbaar zijn coach alle mogelijkheden geven om dit seizoen te vlammen.

"Tot 31 augustus kan er nog vanalles gebeuren", aldus Van Holsbeeck gisteren. Ook een transfer van Mbark Boussoufa dus, maar als we de uitspraken van de manager juist interpreteerden, zouden er ook nog wel andere transfers in de pijplijn kunnen zitten.

"De coach heeft wel al wat mogelijkheden met zijn huidige kern", glimlachte Van Holsbeeck. Maar het mag duidelijk zijn dat Boussoufa nog steeds op de radar staat. En dat zou wel eens vlugger kunnen gaan dan gedacht, want Van Holsbeeck toont zich enorm zelfzeker op de transfermarkt deze zomer.

Ook wil Lokomotiv nog steeds onderhandelen met Anderlecht, aangezien ze de enige kandidaat overnemer zijn voor de kleine Marokkaan. En de club wil geld vrijmaken, want de financiële situatie is niet van aard dat ze 4 miljoen per jaar kunnen betalen voor een bankzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties