Onze mening: zij moeten voor de Reviewcommissie komen

Onze mening: zij moeten voor de Reviewcommissie komen
Foto: © photonews

Vanavond komt de Reviewcommissie opnieuw samen om speeldag 4 onder de loep te nemen. We zijn benieuwd wie ze allemaal gaan laten oproepen, maar wij zagen toch wel weer een en ander passeren.

Musona

De meest duidelijke fout was misschien wel die van Musona op Tielemans dit weekend. De manier waarop hij op Tielemans doorging? Zeer erg op het randje, misschien wel rood. Mogelijk grijpt de commissie in.

Verdier

Van het meer slinkse type was dan weer de fout van Mechelenspits Verdier op Copa. Hij liet zijn knietje wel opvallend lang hangen en tikte zo de Lokerengoalie even buiten westen. 

Erichot

Ook Yvan Erichot mag minstens een oproep voor de Reviewcommissie verwachten. Zijn elleboogje aan het adres van Depoitre was zeer hinderlijk voor de spits van AA Gent. Meer dan waarschijnlijk onbewust, maar daar mag de Geschillencommissie dan een oordeel over vellen.

Kagé

En op vrijdagavond zou er nog een incidentje geweest zijn na Club Brugge - KV Kortrijk, waar Hervé Kage een bal richting Davy De fauw zou hebben getrapt. Wij zagen het niet, maar tv-beelden kunnen uitsluitsel geven.

Wie moet er voor u voorkomen?

53%
4%
4%
17%
4%
13%
4%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties