Fellaini op zijn hoede voor Club Brugge: "Met Michel Preud'homme weet je nooit"

Fellaini op zijn hoede voor Club Brugge: "Met Michel Preud'homme weet je nooit"
Foto: © Photonews

Marouane Fellaini mag straks handjes schudden met Michel Preud'homme. En wees maar zeker dat de Rode Duivel Manchester United heeft gewaarschuwd voor de fratsen van zijn vroegere leermeester.

"Er werd meteen een glimlach op mijn gezicht getoverd bij de loting", vertelt Marouane Fellaini in het clubmagazine van the Red Devils. "Er was geen andere Belgische mogelijkheid, hé. In mijn ogen is Manchester United favoriet. Al moeten we voorzichtig zijn in het voetbal."

De middenvelder heeft het dan niet meteen over de uitzonderlijke kwaliteiten van Club Brugge, maar vooral over Michel Preud'homme. "Hij is een enorm goede coach. Het is geen toeval dat hij bij alle clubs prijzen heeft gewonnen. Hoe ik Club Brugge verwacht? Geen idee. Met Michel weet je nooit."

MPH is een enorm goede coach. Het is geen toeval dat hij bij alle clubs prijzen heeft gewonnen

"Bovendien heb ik goede herinneringen aan Club Brugge", besluit Big Fella. "Ik scoorde mijn eerste doelpunt als profvoetballer tegen hen. Deze keer moeten we absoluut de kwalificatie pakken na dat seizoen zonder Champions League. Manchester United hoort thuis op het Kampioenenbal!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties