Preud'homme pakt Oulare aan voor volle kleedkamer: "Potentieel ontwikkelt zich pas als je er iets voor doet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 55 reacties
Preud'homme pakt Oulare aan voor volle kleedkamer: "Potentieel ontwikkelt zich pas als je er iets voor doet"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme was na afloop van Manchester United-Club Brugge niet te spreken over de flauwe invalbeurt van Obbi Oulare. De spits ergerde zich - alweer - blauw aan alles en iedereen, tot grote onvrede van zijn coach.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Preud’homme de 19-jarige aanvaller dan ook keihard aangepakt voor een volle kleedkamer. Op die manier hoopt de coach van blauw-zwart Oulare eindelijk wakker te schudden. Want zoals de spits tegenwoordig speelt, dat kan niet blijven duren…

Op Jan Breydel lijken ze stilaan hun geduld te verliezen, dus is het aan Oulare om te bewijzen dat hij het effectief in zijn mars heeft om spits nummer één te zijn bij de Bruggelingen.

"Ik zie een 19-jarige rond wiens hoofd veel gebeurt"

Het laatste woord is voor Vincent Mannaert, die meer verwacht van Oulare. “Ik zie een 19-jarige rond wiens hoofd heel veel gebeurt. Hij heeft het moeilijk om daarmee om te gaan. Maar zoals Michel (Preud’homme, nvdr.) al meermaals opmerkte: het gaat niet vanzelf.”

“Potentieel ontwikkelt zich pas als je er ook iets voor doet. Het is aan Obbi om de coach te overtuigen dat hij het team iets kan bijbrengen”, besluit de CEO van Club Brugge in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties