Openhartige Preud'homme legt situatie rond Obbi Oulare uit

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Openhartige Preud'homme legt situatie rond Obbi Oulare uit
Foto: © Photonews

Er was de voorbije dagen een pak te doen omtrent Obbi Oulare. Michel Preud'homme had de jonge aanvaller voor een volle kleedkamer de mantel uitgeveegd na alweer een zwakke prestatie, deze keer op het veld van Manchester United. "Maar zijn reactie was positief", aldus de oefenmeester.

Cédric De Volder in Brugge

"Hij is gisteren spontaan naar mijn bureau gekomen", is Michel Preud'homme heel open over de gebeurtenissen van de voorbije dagen. "We hebben een goed gesprek gehad en Obbi vroeg zelf om ook zijn excuses aan te bieden tegenover de groep."

"Zijn initiatief is natuurlijk een goed teken met het oog op de toekomst", is de coach tevreden. "Maar nu moet er ook een vervolg komen. Club Brugge is bereid om hem te helpen, maar zijn gedrag zal tiptop moeten zijn."

Eén ding is duidelijk: er is meer aan de hand met de 19-jarige aanvaller. "Voor het eerst heeft hij zich helemaal blootgegeven en over zijn problemen gepraat. En dat is een positieve zaak."

"Of die problemen zich buiten de voetbalsfeer bevinden? Dat is persoonlijk en daar wil ik niet te diep op ingaan, maar jullie weten ook hoe het leven van zo'n jongen eruitziet, hé."

Komst direct inzetbare aanvaller noodzakelijk

Maar het is wel een feit dat de komst van een direct inzetbare spits - Tom De Sutter is volgende week weg - cruciaal is. "We zijn ermee bezig", besluit Preud'homme. "Maar dit verandert weinig. Voor het seizoen was ik ook tevreden met drie aanvallers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties