Reactie Over penalty's en afgekeurde goals: veel dubieuze fasen in Mechelen - OHL

Over penalty's en afgekeurde goals: veel dubieuze fasen in Mechelen - OHL
Foto: © photonews

KV Mechelen pakte de volle buit in eigen huis tegen OH Leuven en kruipt zo weg uit de onderste regionen van het klassement. Er was na de match wel een en ander te doen over een flink aantal vreemde fasen.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Seth De Witte scoorde, maar diens goal werd afgekeurd: "Ik weet eigenlijk ook niet waarom. Ik kopte die bal er gewoon in, zonder zelf te beseffen vanwaar de doelman ineens kwam. Waarom ik fout tegen heb gekregen? Geen flauw idee", was hij duidelijk.

Spits Verdier had dan weer in de eerste helft al een strafschop kunnen krijgen: "Ja, hij raakte mij, dus daar was ook geen twijfel over mogelijk", haalde de aanvaller alle spanning weg. 

Ik wist zelfs niet waarvoor hij floot

Tussendoor was er nog een erg duidelijke strafschopfout op Veselinovic - "duidelijker kan toch niet meer?" - maar Geldhof bleef heel erg lang volharden in de boosheid.

En pas bij de vierde keer werd er dan toch gefloten, voor een fout van Vandenbroeck op Claes: "Ik wist zelfs niet waarvoor hij floot. Ik werd wel tegengehouden, maar probeerde nog te schieten op doel. De doelman torpedeerde me dan nog bijna in twee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties