Reactie Het Oostendse sprookje blijft maar duren: "We gaan strijden tot het einde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Het Oostendse sprookje blijft maar duren: "We gaan strijden tot het einde"
Foto: © Photonews

Het verhaal van KV Oostende leest stilaan als een sprookje. De West-Vlamingen wonnen ook op het veld van Standard en staan na vijf speeldagen afgetekend aan de leiding van de Jupiler Pro League. Maar de voetjes blijven stevig op de grond.

Cédric De Volder in Luik

"Ik durf al bijna te zeggen dat we zullen vechten tot het einde van de competitie", kan Knowledge Musona de ambities niet verstoppen. "Ik heb geen idee waar we gaan eindigen, maar we hebben het juiste spoor wel gevonden."

Joseph Akpala was dan weer gematigder in zijn woorden. "De positie in het klassement doet er eigenlijk niet toe. Het is leuk, maar de punten worden op het einde toch door twee gekapt."

"Maar KV Oostende heeft wel nooit zoiets verwezenlijkt", vindt Jordan Lukaku dat wel een klein feestje mag worden gebouwd. "Maar we houden de voetjes op de grond. De kleedkamer praat nog niet over play-off 1."

Ik heb geen idee waar we gaan eindigen, maar we hebben het juiste spoor wel gevonden

Franck Berrier krijgt het laatste woord. "De ambiance is top en we hebben geen druk. Wat wil je nog meer? Je zag het toch na de 1-0-achterstand? Het vertrouwen is zo groot!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties