"Dat is het probleem van Oulare"

"Dat is het probleem van Oulare"
Foto: © Photonews

Obbi Oulare heeft er nog geen groots seizoen opzitten bij Club Brugge. Zijn voorbereiding was niet denderend en ook in de competitie kan hij zich nog niet doorzetten. "Er zijn gelijkenissen met Vanden Borre, maar Oulare is nog jong", ziet Wim De Coninck nog een kans.

Wim De Coninck heeft een uitgesproken mening over de spits van Club Brugge. “Het probleem van Oulare? Dat is dat hij moeilijk te coachen is. Hij zit op jonge leeftijd uiteindelijk toch al aan zijn vijfde club”, geeft hij aan in Stadion.

“Hij beseft niet dat hij moet luisteren naar Preud’homme. Ze zullen hem in het verleden ook al aangesproken hebben op zijn mentaliteit, maar dan ging hij vluchten. Hij moet beseffen dat hij nu nog niet klaar is om de aanvalsleider te zijn van dit Club Brugge.”

Tweede kans nu grijpen

Toch is het nog niet verloren voor Oulare: “Hij moet nu een beetje krediet winnen, maar Club Brugge heeft hem nog nodig. Hij is nog jong en krijgt nu een tweede kans. Het is nu aan Obbi om die kans te grijpen.”

Net daar zit het verschil met dat andere enfant terrible op de Belgische voetbalvelden – Anthony Vanden Borre: “Ik denk dat het over en out is voor hem. Vanden Borre heeft al een derde, vierde en vijfde kans gekregen …”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties