"Ik had ook bij KRC Genk kunnen spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
"Ik had ook bij KRC Genk kunnen spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Smolders zei het profvoetbal na afloop van vorig seizoen vaarwel, al speelt hij wel nog in de provinciale reeksen. Samen met Voetbalkrant.com blikte de ex-speler van Club Brugge, KAA Gent en Cercle Brugge nog eens terug op zijn loopbaan.

Timothy Collard

Smolders keerde in 2006, na een periode bij het Nederlandse RBC, terug naar België. Hij ging er aan de slag bij Sporting Charleroi, waar hij al snel uitgroeide tot een sterkhouder. “Op sportief vlak kende ik daar misschien wel mijn beste jaren”, zegt de middenvelder.

Die goede prestaties leverden hem een transfer naar AA Gent op, al was ook KRC Genk geïnteresseerd. “Toen ik destijds bij Charleroi speelde, was er wel interesse van Genk. Een verhuis naar de Cristal Arena behoorde toen tot de mogelijkheden, maar uiteindelijk liep dat op niets uit.”

Buitenland

“Er waren ook enkele buitenlandse pistes, maar die gingen nooit door. Maar uiteindelijk is dat een beetje een zwarte vlek, hé. Ik weet niet hoe concreet die zaken écht waren. Het is in mijn ogen pas écht concreet als er een papier voor je neus ligt en je een contract kan ondertekenen”, besluit Smolders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties