Malinwa op zoek naar 9 op 9 Achter de Kazerne: "Dat is de sterkte van Mechelen"

Malinwa op zoek naar 9 op 9 Achter de Kazerne: "Dat is de sterkte van Mechelen"
Foto: © photonews

Dit weekend ontvangt KV Mechelen de Kemphanen uit Westerlo. Malinwa gaat op zoek naar 9 op 9 in eigen huis en rekent daarbij ook op Edin Cocalic. Hij traint terug mee met de groep en blikt even terug op de seizoenstart.

Door Aernout Van Lindt

“Ik raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen Moeskroen en heb eventjes moeten rusten. De kuitspieren zijn misschien wel de meest fragiele in het lichaam, dus ik wilde geen risico’s nemen”, legt Cocalic uit aan Voetbalkrant.com.

En dus zag Cocalic vooral vanop de bank dat Mechelen een moeilijke start kende: “We hadden ook pech met die twee matchen op verplaatsing meteen. Het is altijd moeilijk aan het begin van een seizoen, er stond meteen druk op onze eerste thuismatch.”

Als we ons ding doen, zullen de resultaten vanzelf komen

“Maar het seizoen is nog lang genoeg om een en ander recht te zetten. Laat ons gewoon rustig blijven werken en niet te veel spreken over een positie halen of play-off 1. Als we ons ding doen, zullen de resultaten vanzelf komen.”

Ondertussen deed zijn vervanger Vanlerberghe het lang niet slecht: “Hij is nog jong en deed het voortreffelijk. Dat is misschien net de sterkte van KV Mechelen: de ambiance zit goed en alle 25 de kernspelers willen mee in het verhaal. Iedereen is gemotiveerd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties