Bocholter VV maakt zich op voor Limburgse derby op Stayen: "Wedstrijd staat al lang met stip aangeduid in agenda"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Bocholter VV maakt zich op voor Limburgse derby op Stayen: "Wedstrijd staat al lang met stip aangeduid in agenda"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn hoogdagen voor Bocholter VV. De Limburgse derdeklasser is uitstekend aan het seizoen begonnen en maakt zich op voor een galawedstrijd in de Beker van België bij Sint-Truiden. "We gaan gewoon lekker voetballen."

Door Cédric De Volder

"Bij de start van de voorbereiding had ik deze speeldag in de Beker van België al met stip aangeduid", valt Johan Houben met de deur in huis in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Het wordt simpelweg genieten voor ons."

En de coach van Bocholter VV weet waarover hij spreekt. "Ik werkte enkele seizoenen geleden zo'n bekercampagne af met Rupel Boom. We schakelden RSC Anderlecht en OH Leuven uit. Zoiets vergeet je nooit meer, hé."

Ik schakelde enkele seizoenen geleden RSCA en OHL uit

Johan Houben

"Ik moet ook zeggen dat de wedstrijd echt wel leeft", gaat Houben verder. "Er reizen alvast enkele bussen met fans mee naar Stayen. Het blijft een Limburgse derby natuurlijk. En wij zijn één van die clubs die net onder STVV en KRC Genk staan."

Al is de oefenmeester niet van plan om speciaal te gaan doen. "De meeste van mijn spelers zijn studenten. We komen voor de wedstrijd gewoon samen om zestien uur. De voorbereiding? Het wedstrijdprogramma was gewoon enorm druk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties