UPDATE: Coosemans mag stoppen met hopen, toch geen kans in Beker

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
UPDATE: Coosemans mag stoppen met hopen, toch geen kans in Beker
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alles en iedereen had verwacht dat Colin Coosemans vanavond eindelijk een kans zou krijgen onder de lat bij KV Mechelen. Maar niets is minder waar. Jean-François Gillet zal gewoon spelen.

Het zijn niet de leukste tijden voor Colin Coosemans. De Gentenaar zat vorig seizoen na de jaarwisseling op de bank bij Waasland-Beveren omdat hij er toen al voor had gekozen om voor KV Mechelen te voetballen. 

Achter De Kazerne leek Coosemans nummer één te worden, maar toen parkeerde ook Jean-François Gillet zijn wagen op de spelersparking. En jawel, de Rode Duivel is titularis. 

Nog geen enkele clean sheet, zeventien tegendoelpunten

Al moet het gezegd: Gillet slikt doelpunten bij de vleet. Enkel Waasland-Beveren doet met twintig geïncasseerde doelpunten (Malinwa heeft er zeventien, nvdr.) slechter dan de Maneblussers. 

Bovendien slaagde KVM er dit seizoen nog niet in om de nul op het bord te houden. Geen wonder dat het gezicht van Coosemans de voorbije weken op onweer stond... 

Ik heb vorig seizoen met Wouter Biebauw ook niet gewisseld

Aleksandar Jankovic

Alles en iedereen had dan ook verwacht dat de voormalige doelman van Club Brugge een kans zou krijgen in de Beker. "Maar ik ga niet wisselen", aldus Aleksandar Jankovic. "Dat heb ik vorig seizoen met Wouter Biebauw ook niet gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties