Reactie Ex-Lommelaars Trossard en Regales: "Té uitbundig vieren zouden ze niet op prijs stellen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Ex-Lommelaars Trossard en Regales: "Té uitbundig vieren zouden ze niet op prijs stellen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leandro Trossard en Romero Regales wreven zich in de handen toen Lommel United uit de trommel kwam voor de Croky Cup. Vanavond waren beide Leuvenaars met een goal en een glansprestatie beslissend tegen de club waar ze vorig seizoen nog uitblonken.

Diederik Geypen in Leuven

Niet gescoord, maar wel aan de basis van de 1-0 en man van de match was Leandro Trossard. "Ik ben de laatste tijd goed in vorm en alles lukt gewoon. Alleen jammer dat er een paar pogingen niet ingingen. Bij de kans op 2-0 raakte ik de bal slecht met mijn enkel. Die moest er altijd in."

Op het veld volgden natuurlijk enkele plaagstootjes richting zijn ex-collega's. "Bij die fase waar ik me liet vallen in de zestien riepen ze: Allez, stop er nu maar mee. Ik moet dat doen, dat is mijn spel. Goed dat we thuis speelden. Zo konden we onze wil opleggen."

Stop daar nu maar mee, riepen ze

Romero Regales prikte met de 3-1 dan weer zijn eerste voor OHL binnen. "Het duurde even tot die eerste, al leg ik me geen druk op. Ik wil gewoon goed spelen."

"Het was toch raar. Ik zag veel bekende gezichten om me heen, maar wilde wel scoren tegen hen. Ik vierde niet té uitbundig. Dat zouden de fans niet op prijs stellen (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties