Reactie Goalie Antwerp opgetogen: "Hopelijk raken we nog enkele rondes verder"

Goalie Antwerp opgetogen: "Hopelijk raken we nog enkele rondes verder"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet enkel Oostende roteerde in de Beker van België met zijn doelmannen. Dat deed ook Antwerp. Kevin Debaty liet zien zeker geen verzwakking te zijn. Antwerp zit met twee goede doelmannen die zwaar aan elkaar gewaagd zijn.

"Het was fantastisch om te spelen tegen een eersteklasser en dan ook nog de nul kunnen houden. Het is een schitterende boost voor het vertrouwen van mij en van de hele club", aldus Debaty in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Het was zeker verdiende overwinning. We speelden heel volwassen en iedereen was alert en voerde zijn taken perfect uit. Zowel aanvallend als verdedigend zat het heel goed in elkaar."

Antwerp heeft de meest fanatieke fans -

De fans? Het gaf Debaty een kick: "Het leek wel of ze overal zaten. Volgens mij waren ze bijna met 1500 ipv de 500 die we verwacht hadden. De sfeer die ze brengen is ongezien en dat kon iedereen nu zien. Dit zijn echt de meest fanatieke fans van België."

In de volgende ronde wacht Westerlo: "Dat is haalbaar, maar net zoals deze week blijft de competitie prioriteit en is de beker een leuke bonus. Hopelijk raken we nog enkele rondes verder. Hopelijk mag ik in doel blijven staan in de Beker en spelen we nog eens thuis tegen een topper ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties