Reactie Pedersen en Van Der Bruggen aan het kanon: "Eindelijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Pedersen en Van Der Bruggen aan het kanon: "Eindelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen scoorde tegen Eupen zijn eerste goal van het seizoen. Na lang blessureleed zorgde die binnentikker voor oprechte vreugde bij de spits. Ook Hannes Van Der Bruggen kon eindelijk nog eens scoren.

Sander De Graeve in Gent

We zouden het haast vergeten, maar de laatste goal van Hannes Van Der Bruggen dateert van de uitwedstrijd op Lierse van vorig seizoen. Met zijn winning goal speelde hij zich toen terug wat meer in de kijker bij het Gent van Vanhaezebrouck.

"Ik ben blij dat ik dat gevoel nog eens heb kunnen meemaken, ook al was het maar in de beker tegen Eupen. Hij kwam perfect voor mijn rechter", aldus Van Der Bruggen. "Het doet deugd om nog eens in de basis te staan. De vorige keer, tegen Zulte Waregem was ik niet top. Ik wou dat absoluut rechtzetten."

Ik wou mijn slechte match tegen Zulte Waregem rechtzetten

-Van Der Bruggen

Nicklas Pedersen scoorde zijn laatste tegen Anderlecht, vorig seizoen. "Het was één van de makkelijkste goals uit mijn carrière, maar een goal is een goal. Het deed deugd en we hadden dat doelpunt echt nodig", aldus Pedersen.

Bijna maakte hij nog een tweede, maar de bal ging er via de binnenkant van de paal toch nog uit. "Of ik een beetje stierf vanbinnen? Ik had gewoon heel wat pech. Ik trapte hem goed, maar niet perfect." Pedersen speelde voor het eerst de volle negentig minuten.

"Ik stond op het veld voor negentig minuten", corrigeerde Pedersen meteen met een knipoog. "Neen, enkel de laatste vijf minuten waren er misschien teveel aan. Ik kreeg last van krampen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties