Ronaldo verklapt: “Opnieuw met Rooney in dezelfde ploeg”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Ronaldo verklapt: “Opnieuw met Rooney in dezelfde ploeg”
Foto: © photonews

Cristiano Ronaldo is tot nader order nog steeds eigendom van Real Madrid, maar nu en dan wordt de Portugese vedette eens gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United. Nu voedde de aanvaller zelf de geruchten…

“Ik mis het samenspelen met Rooney. Maar wie weet spelen we op een dag wel weer samen in dezelfde ploeg”, liet Ronaldo zich ontvallen in een interview met The Sun.

CR7 schoot tijdens zijn periode bij United heel goed op met Rooney en is dan ook vol lof voor de Engelsman. “Hij is een fantastische teamspeler en hij weet het doel staan. Hij is ook een geweldige kerel en heeft me enorm geholpen toen ik in Manchester arriveerde.”

"Rooney is een fantastische teamspeler en een geweldige kerel

Zelfs het akkefietje op het WK 2006 veranderde niets aan die vriendschap. Ronaldo vroeg nadrukkelijk om rood voor Rooney, die ook van het veld werd gestuurd. “Daar heb ik geen spijt van”, aldus Ronaldo.

“Als je voor je land uitkomt, verdedig je die kleuren. Rooney begreep mijn standpunt. We zijn nog steeds vrienden, ook al werd dat voorval toen enorm uitvergroot in de media.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties