Reactie Daar is Davino Verhulst opnieuw: "Ik ben door een moeilijke periode gegaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Daar is Davino Verhulst opnieuw: "Ik ben door een moeilijke periode gegaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag moest Davino Verhulst vandaag opnieuw plaatsnemen op de bank bij Sporting Lokeren. Al mocht de goalie na rust opdraven om de geblesseerde Barry Copa te vervangen. “Ik ben altijd klaar”, aldus Verhulst na de match.

Timothy Collard in Lokeren

“Ik sta altijd klaar om in te vallen, mocht er iets gebeuren tijdens de match. Het was vooral leuk dat ik enkele goeie reddingen kon doen. Dat is plezant en goed voor het vertrouwen. Weet je, ik ben de laatste tijd door een moeilijke periode gegaan", geeft Verhulst eerlijk toe.

De doelman werd na amper twee speeldagen al aan de kant geschoven door Bob Peeters. Iets wat duidelijk nog niet helemaal verteerd is. “Je weet dat dat als voetballer kan gebeuren. Als je dan mag spelen, dan moet je dat meteen opzij kunnen zetten.”

"Je weet het maar nooit, hé hier bij Lokeren"

Na de bekermatch tegen Twee-Akren hoopte Verhulst nog om tegen Club Brugge opnieuw aan de aftrap te staan. “De coach had niet duidelijk aangegeven dat ik maar eenmalig onder de lat zou staan. Maar op het einde van de week werd duidelijk dat Copa opnieuw zou keepen in de competitie.”

“Je weet het maar nooit, hé hier bij Lokeren. Ik ben ook snel gewisseld, dus ergens hoop je altijd wel dat je onder de lat mag blijven staan.”

En nu? Is Verhulst nu weer vertrokken? “Het is nog niet duidelijk wat voor blessure Copa heeft opgelopen. Ik ga dan ook nog niet vooruitlopen op de zaken en uitspraken doen over mijn speelkansen. We zien wel wat de komende week brengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties