KV Oostende-kapitein Siani: "Bedankt, Anderlecht"

KV Oostende-kapitein Siani: "Bedankt, Anderlecht"
Foto: © photonews

De voorbije wedstrijden liep het dan wel wat minder, maar KV Oostende verraste vriend en vijand met een uitstekende seizoensstart. Gohi Bi Cyriac had een belangrijk aandeel in het succes van de Kustboys.

Zijn passage bij Anderlecht was nochtans geen succes, maar intussen is de aanvaller wel topschutter in de huidige competitie. KV Oostende-kapitein Siani ziet een andere speler en denkt dat vertrouwen daarbij een belangrijk aspect is. 

"Bij Anderlecht speelde hij goede wedstrijden, maar men gaf hem nooit de kans om door te gaan op zijn elan met een tweede of derde wedstrijd op rij. Als Mitrovic terug was, keerde Cyriac terug naar de bank. Dat is niet goed voor het vertrouwen."

Siani klaagt echter niet. "Ik wil Anderlecht bedanken dat we Cyriac gekregen hebben", zo zei hij met een kwinkslag in RTBF-programma La Tribune. Analist Jbari verwacht ook nog mooie dingen van de spits en wijst erop dat Hasi weinig van hem moest hebben. 

"Hij was lang geblesseerd en toen hij eindelijk fysiek weer helemaal klaar was, heeft Anderlecht hem laten gaan. We wisten waar hij toe in staat was, dat hebben we bij Standard gezien. Ik denk dat hij dit jaar echt gaat ontploffen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties