Update: Blessure Lombaerts valt mee: "Ik heb al erger gehad"

Update: Blessure Lombaerts valt mee: "Ik heb al erger gehad"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots zal het geen leuke dag gevonden hebben. Waarschijnlijk zullen immers ook Vincent Kompany en Nicolas Lombaerts forfait moeten geven voor de matchen tegen Andorra en Israël.

Sander De Graeve in Sint-Petersburg

Update: Bij Lombaerts blijkt de schade toch mee te vallen. "Het is een ligament in de enkel dat gescheurd of verrekt is. De volgende competitiematch haal ik zeker niet, maar ik hoop dat het nog lukt voor de nationale ploeg."

"Ik zal er alles aan doen, maar normaal gezien genees ik heel snel van zo'n blessures", aldus Lombaerts die wel wat gewend is qua blessures. "Ik heb al veel ergere dingen meegemaakt."

Lombaerts viel met een enkelblessure uit in het duel met AA Gent. De verdediger moest onmiddellijk vervangen worden en zat met een pijnlijke grimas op de bank. 

Geen goed nieuws voor Marc Wilmots, die ook al Thomas Vermaelen moet missen. En vandaag liet Manuel Pellegrini ook weten dat Vincent Kompany héél twijfelachtig is. Laten we dus zeggen dat er andere centrale verdedigers zoals Denayer hun kans zullen krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties