Muslin haalt uit naar Standard: "Dat vind ik onrechtvaardig”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Muslin haalt uit naar Standard: "Dat vind ik onrechtvaardig”
Foto: © Photonews

Na amper vijf competitiewedstrijden werd Slavoljub Muslin al op de keien gezet door Standard. Nu, enkele weken later, komt de ervaren oefenmeester nog eens terug op zijn periode in Luik.

En het knaagt duidelijk nog bij Muslin… "Toen Standard me ontsloeg, stonden we niet zo heel ver van de kop van het klassement en was er geen reden tot paniek, want ook Anderlecht en Club Brugge waren nog niet op dreef”, aldus Muslin in Sport/Voetbalmagazine.

De pijnlijke Europese uitschakeling deed de stoel van Muslin nog wat meer wankelen. Maar de coach heeft daar een uitleg voor. “Er was natuurlijk de uitschuiver tegen Molde, maar als ik zie dat die ploeg in de eerste poulewedstrijd van de Europa League met 1-3 op Fenerbahçe gaat winnen, dan denk ik dat die toch niet zo middelmatig zijn als werd gedacht."

"Standard had zijn beste spelers verkocht en geen versterkingen gehaald"

"Ik werd beoordeeld op basis van vijf competitiematchen, terwijl Standard zijn beste spelers had verkocht en geen versterkingen had gehaald. Nu hoor ik dat men de nieuwe trainer ‘tijd gaat geven’... Dat vind ik allemaal heel onrechtvaardig", besluit Muslin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties