Reactie Peeters blijft onder druk: "Ik moet nu heel nederig blijven"

Peeters blijft onder druk: "Ik moet nu heel nederig blijven"
Foto: © Photonews

Bob Peeters moest puntenloos naar Lokeren terugkeren. Met drie op achttien blijft hij natuurlijk onder vuur liggen. Maar hem daar een reactie over ontlokken, lijkt onmogelijk.

Johan Walckiers in Oostende

Peeters had zijn ploeg zwaar in de organisatie laten spelen, maar zelfs dat bracht geen punt(en) op. "Dit was een match zoals we er al veel gespeeld hebben", zuchtte hij. "Bij de rust probeerde ik een paar kleine dingen bij te sturen, maar dan worden we direct gepakt in de rug van de verdediging."

Op achterstand komen, is voor Lokeren ook een probleem. Want vooraan loopt het ook redelijk stroef. "Als we op achterstand komen, wordt het moeilijk voor ons. We brengen op dit moment gewoon te weinig kwaliteit vooraan. Nee, we hebben niet te weinig kwaliteit, we brengen te weinig kwaliteit", leert Peeters ons de nuance.

Ik moet heel nederig blijven

"Ik kan niemand iets verwijten. Al mijn spelers leggen er hun hoofd voor en ze werken er keihard voor. Maar goed, wij hebben geen Cyriac rondlopen die de bal kan bijhouden en ook nog een goal kan maken. Maar we willen daar niet over zeuren."

Over zijn eigen situatie wou hij het niet hebben. "Ik krijg heel wat aanvragen voor programma's en kranten, maar ik wil nu uit de pers blijven. Ik moet heel nederig blijven en proberen het tij te keren. Of die internationale break de voorzitter op gedachten kan brengen? (tegen de persverantwoordelijke) Bedankt om de persconferentie af te sluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties