Reactie De Smet blij met assists, maar onder de indruk van zijn eigen (vuile) fout

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
De Smet blij met assists, maar onder de indruk van zijn eigen (vuile) fout
Foto: © photonews

Stijn De Smet was zondagavond zonder twijfel de meest opvallende figuur tijdens KV Kortrijk-Sporting Charleroi. De middenvelder tekende voor twee assists, maar schopte vroeg in de wedstrijd ook Damien Marcq van het veld. Na de match was De Smet op de afspraak om een woordje uitleg te geven.

De Smet zorgde er eigenhandig voor dat zowel Thanasis Papazoglou als Tomislav Kis tegen Charleroi tot scoren kwam. “Ik ben blij met mijn twee beslissende passes. Het waren mooie assists, maar ik ben vooral blij met de drie punten”, bleef de middenvelder zijn nuchtere zelve.

Voorts zorgde De Smet er ook eigenhandig voor dat Damien Marcq de wedstrijd niet kon uitspelen. “Het was niet mijn bedoeling om hem op die manier te raken. Plots was er het duel met hem, waarna hij ongelukkig neerkwam.”

"Ik ben geen vuile speler"

“Ik hoop dat de mensen nu niet gaan denken dat ik een vuile speler ben… Ik vind het zelf niet prettig dat zoiets voorvalt en heb me meermaals geëxcuseerd bij Marcq. Ik hoop dat hij er niet te erg aan toe is”, besloot De Smet.

Het slachtoffer nam De Smet alvast niets kwalijk, zo bleek na de wedstrijd. "Hij is zich komen excuseren. Dit zijn nu eenmaal zaken die gebeuren in het voetbal", aldus Marcq.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties