Leekens coach naar Engels model bij Lokeren, toekomst Reynders erg onduidelijk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Leekens coach naar Engels model bij Lokeren, toekomst Reynders erg onduidelijk
Foto: © photonews

Opvallend gisteren in Lokeren: bij de voorstelling van Georges Leekens ontbrak sportief directeur Willy Reynders. "Verhinderd en niet bewust", klonk het. Maar… Reynders was het niet eens met voorzitter Roger Lambrecht, die op eigen houtje besliste om Bob Peeters te ontslaan. Hoe moet het nu verder?

Timothy Collard in Lokeren

Op de persconferentie werd de toekomst van Reynders dan ook in vraag gesteld. Kan hij zich neerleggen bij de beslissing van de voorzitter of trekt hij zijn conclusies na de opvallende trainerswissel?

Leekens hoopt alvast dat Reynders blijft. “Of ik ook de functie van sportief directeur ga invullen? Goh… Ik probeer ook naast het veld mijn ding te doen. Maar al die titels en functies… Ik zal coach naar Engels model zijn bij Lokeren.”

"We zullen Willy Reynders nog goed kunnen gebruiken"

Dus dan komt de positie van Reynders ter discussie te staan? “We zullen Willy nog heel goed kunnen gebruiken. Hij verrichte in het verleden al heel goed werk. We zullen iedereen die hier werkt op zijn kwaliteiten uitspelen", ging Leekens verder.

Reynders reageert

Ook Lambrecht deed zijn zegje over Reynders. “De aanstelling van Leekens is geen motie van wantrouwen richting Willy. Het is de eerste keer dat we niet dezelfde mening zijn toegedaan. Willy wilde verder met Peeters, maar ik heb mijn mening doorgeduwd.”

Tot slot reageerde ook Reynders zelf op de recente ontwikkelingen. Uiteindelijk zal hij gewoon bij Lokeren blijven werken. “Ik blijf gewoon mijn job doen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties