Reactie Matthys en Hanni leggen het uit: "Daarom doet het extra deugd"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 2 reacties
Matthys en Hanni leggen het uit: "Daarom doet het extra deugd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen kon Achter de Kazerne drie erg belangrijke punten pakken tegen Waasland-Beveren. En daar moet het vooral Tim Matthys en Sofiane Hanni voor bedanken. Beiden waren ze erg sterk en bezorgden zo hun team de overwinning.

"Ik de matchwinnaar? Ach, Sofiane heeft uiteindelijk ook gescoord en een assist gegeven hé. En Cissé was als regulator en ballenrecuperator ook erg belangrijk voor ons", schoof Tim Matthys de eer nog wat van zich weg.

Maar hij speelde wel een erg knappe partij, die hij bekroonde met goal en assist. "Het zat goed vandaag. Dat we de wedstrijd winnend en met een clean sheet kunnen afsluiten doet erg veel deugd. We speelden wel in een nieuw systeem, waardoor het in de eerste helft nog wat zoeken was naar automatismen."

Tim is erg goed -

"Hij is erg goed", had Sofiane Hanni dan weer lof voor Tim Matthys. "En de cohesie tussen ons is ook prima. Dat hij vandaag wat hoger stond op het veld, dat was goed voor mij ook. Ik wil me altijd verbeteren en ik ben blij dat ik heb kunnen scoren en een assist heb kunnen geven."

En zo groeien zowel Hanni als Matthys - in het begin van het seizoen nog vaak naar de bank of Matthys zelfs naar de tribune verwezen - naar hun beste vorm. "Daarom doet het extra deugd", bekent Matthys. "Ik pak de laatste vier wedstrijden wel mijn kansen met goals en assists, daar doe je het voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties