Vansteenkiste moet Antwerpse titeljacht missen: "Maar misschien ben ik net op tijd voor het feestje"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 2 reacties
Vansteenkiste moet Antwerpse titeljacht missen: "Maar misschien ben ik net op tijd voor het feestje"
Foto: © photonews

Jannes Vansteenkiste was dit seizoen een vaste waarde in de verdediging bij Antwerp FC, maar een knieblessure gooide roet in het eten. De West-Vlaming moet nu van op de tribune naar de titeljacht van het stamnummer één kijken.

Jannes Vansteenkiste werd afgelopen dinsdag geopereerd aan de knie. Er wacht de verdediger een maandenlange revalidatieperiode. 

"Maar misschien ben ik net op tijd fit voor het titelfeestje", lacht de 22-jarige verdediger. "Nee, serieus. Ik denk niet dat ik dit seizoen nog in actie zal komen."

"Het kan zijn dat ik vlak voor het einde van het seizoen fit zal worden verklaard, maar dan speel je nog geen wedstrijd. Maar de komende maanden ben ik natuurlijk supporter nummer één."

Al is het voor het jeugdproduct van Club Brugge extra jammer om de partij van zaterdagavond te missen. Cercle Brugge komt op bezoek op de Bosuil.

Antwerp is één van de kanshebbers voor de titel, maar de weg is nog heel lang

Jannes Vansteenkiste

"Dat zou voor me wel een derbygevoel geven. Ik heb in de jeugdreeksen veel wedstrijden tegen hen gespeeld, hé. En het is natuurlijk een topper in tweede klasse."

Voor de Great Old is het dit seizoen toch een beetje van moetens. "We zijn één van de kanshebbers, maar de weg is nog heel lang. Alles moet uiteindelijk meezitten om op het einde van de rit bovenaan te staan. Maar het is zeker onze ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties