Sprokkels: Bekertickets Antwerp verkopen als zoete broodjes

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels: Bekertickets Antwerp verkopen als zoete broodjes
Foto: © photonews

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Een eerste lading tickets voor de bekermatch tussen Westerlo en Antwerp is verkocht aan de fans van de Great Old. De Kemphanen geven ruim 2.700 kaartjes ter beschikking.

  • De wedstrijd tussen België en Spanje van vanavond gaat niet door en dat zet ook heren voetballers aan het denken. Michy Batshuayi pakte alvast uit met een hartverwarmende boodschap. "Draag zorg van jezelf en je dierbaren", aldus de spits van Marseille via Twitter.

  • RSC Anderlecht stelt de Ketjes dag van 22 november uit naar een latere datum. "De Ketjesdag moet een feest zijn. De jonge supporters verdienen een mooie, ontspannen dag", aldus voorzitter Roger Vanden Stock. "Na de gruwelijke feiten van vorige zaterdag in Parijs wil de club geen enkel risico nemen."

  • Verrassende gast op de training van RSC Anderlecht gisteren: Paul-José Mpoku. De ex-speler van Standard woonde de oefensessie van paars-wit bij en sloeg zelfs een babbeltje met Hasi, Deschacht en Tielemans. Opvallend? Neen, want Mpoku kwam gewoon zijn jongere broertje Albert bekijken bij de jeugd en maakte van de gelegenheid gebruik om ook eens bij de A-ploeg te passeren.

  • Mikel Agu, één van de zomeraanwinsten van Club Brugge, trainde gisteren voor het eerst mee met de groep. De Nigeriaanse verdedigende middenvelder lijkt helemaal verlost van zijn voetblessure.

  • Tuur Dierckx sloot opnieuw aan bij de groep na interlandverplichtingen. Hij krijgt mogelijk nog een straf, omdat hij daags voor de match tegen KRC Genk ging minivoetballen.

  • Waasland-Beveren heeft zijn winterstage vastgelegd. Stijn Vreven en zijn spelers trekken van 3 tot 9 januari naar San Pedro del Pinatar in Spanje.

  • De uitspraak in de zaak omtrent Charleroi-Standard is opnieuw uitgesteld. Standard heeft namelijk beroep aangetekend wegens procedurefouten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties