Weer bang afwachten hoe de Afrikanen terugkeren

Weer bang afwachten hoe de Afrikanen terugkeren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi, Yves Vanderhaeghe, Hein Vanhaezebrouck, Francky Dury,... allemaal zitten of zaten ze deze week met angst af te wachten hoe hun internationals zullen terugkeren van hun wedstrijden met hun land. En vooral dan de Afrikaanse jongens.

Besnik Hasi heeft er wel een paar in zijn ploeg en liet in het verleden al verstaan dat hij altijd blij is als ze zonder mankementen terugkeren. "We weten niet wat ze daar doen, hoe ze leven", aldus de coach van Anderlecht. Vorig seizoen moest hij zo bijna twee maanden zonder sterkhouder Chancel Mbemba.

En ook Idrissa Sylla en Ibrahima Conte kwamen al met blessures terug uit Afrika. Dat er ook een probleempje was met Kara was ook reden tot ongerustheid.

De afspraak was dat ze iets van zich lieten horen

Yves Vanderhaeghe

Yves Vanderhaeghe beklaagde er zich gisteren nog over. "We hebben nog niets gehoord van Jali en Ovono. De afspraak is nochtans dat ze na hun matchen laten weten wanneer ze terugkeren en of ze geblesseerd zijn", mokte de coach van KV Oostende.

En bij Gent zullen ze ook wel niet blij zijn. Moses Simon scoorde wel tegen Swaziland, maar keert ook met een blessure terug. En de Nigeriaan heeft de laatste tijd geen potten meer gebroken bij de Buffalo's. Het zal Hein Vanhaezebrouck ook niet geruststellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties