Martens keert terug naar de Bosuil: "Vorig seizoen was het onmogelijk om goede resultaten neer te zetten bij Antwerp"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 3 reacties
Martens keert terug naar de Bosuil: "Vorig seizoen was het onmogelijk om goede resultaten neer te zetten bij Antwerp"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC begint zondag aan het zware tweeluik met Union SG en KAS Eupen. Voor één persoon is de wedstrijd van dit weekend heel bijzonder. Gertjan Martens verdedigde vorig seizoen nog de kleuren van het stamnummer één.

"Het is natuurlijk leuk om terug te keren naar de Bosuil", vertelt Gertjan Martens in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Elke voetballer speelt graag voor veel volk, hé. Al moet ik zeggen dat er toch ook vlotjes vierduizend fans afkomen op onze thuiswedstrijden."

Union SG doet het dan ook goed. De hoofdstedelingen kamperen op een vierde stek en tellen slechts één puntje minder dan de Great Old. "Het is jammer dat we vorig weekend van KSV Roeselare verloren. Stel je voor: naar Antwerp trekken als hoger geplaatst team."

Stel je voor: naar Antwerp trekken als hoger geplaatst team

Gertjan Martens

Ook Martens koos in het tussenseizoen eieren voor zijn geld. "Maar dit Antwerp is niet meer het Antwerp van vorig seizoen. Door de extrasportieve zaken was het destijds onmogelijk om goede resultaten te behalen. Het is én blijft de Great Old, maar ik ben nu ook gelukkig in Union."

Marc Coucke

"Al moet ik zeggen dat ik niet helemaal verrast ben door de opleving van Antwerp", besluit Martens. "Vorig seizoen was er ook al sprake van Patrick Decuyper en zijn geld. Dat is een beetje hetzelfde verhaal als Marc Coucke bij KV Oostende, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties