Reactie Scholz is ein-de-lijk terug: "Het meest frustrerende? Mijn team zien verliezen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Luik
| 13 reacties
Scholz is ein-de-lijk terug: "Het meest frustrerende? Mijn team zien verliezen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scholz ziet eindelijk het licht aan het eind van de tunnel. Gisteren kwam hij eindelijk terug in actie. Dag op dag vier maanden nadat hij zijn laatste wedstrijd in het shirt van Standard speelde tegen Zulte Waregem.

Toen hij uitviel leek het al bij al mee te vallen. "Dat was erg lastig. In het begin zei men dat het enkele weken ging duren, maar het bleef aanslepen. Het is makkelijker als je meteen weet dat je maanden out zal zijn. Uiteindelijk hebben we mijn terugkeer geprikt begin januari."

"Om er vanaf te zijn", geeft de verdediger toe. Het was ongeduldig afwachten voor Scholz. "Het ergste waren uiteraard de wedstrijden. Als je het team ziet winnen, wil je erbij zijn, maar als het verliest, dat is écht erg. Je wil daar staan om dat verlies af te wenden."

Jullie werken graag met percentages, hé? Wel ik voel me 100%

Tegen Sint-Truiden kon hij rustig opwarmen. De Kanaries zorgden niet voor al te veel problemen. "Het was beter dan pakweg een topwedstrijd. Ik heb ook een band met de Beker. Ik weet hoe het voelt om hem in de lucht te steken."

Scholz oogde overigens verrassend fit. "Jullie werken graag met percentages, hé? Wel ik voel me 100% fit. Het was een blessure waarmee ik kon lopen en dus was ik steeds in goeie conditie. Ik kon gewoon geen voetbalschoenen dragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties