Dit is waarom Dutoit niet blij was met STVV die zijn optie lichtte

Dit is waarom Dutoit niet blij was met STVV die zijn optie lichtte
Foto: © Photonews

William Dutoit ligt sinds gisteren tot de zomer van 2017 vast bij STVV. De club lichtte immers de optie in zijn contract, maar echt blij was de doelman daarmee niet. Zijn verhoopte contractverbetering kwam er nog altijd niet uit en door de actie van STVV is zijn transferprijs de hoogte ingegaan.

Dutoit zat gisteren dus samen met de bestuurstop van STVV. Die probeerden hem te overtuigen zijn contract te verlengen, maar de doelman is na de vele aarzelingen van datzelfde bestuur niet meer geneigd om zijn contract te verlengen, zeker niet aan de voorwaarden die STVV voorstelt.

Dutoit wil weg

Dutoit weet ook dat er interesse is - van Standard ondermeer - en dat hij elders een veelvoud kan gaan verdienen van wat hij nu krijgt. "Felicitaties zijn niet nodig", schreef hij gisteren op zijn Facebook. "De club heeft gewoon de optie gelicht in mijn contract."

Dat Dutoit weg wil bij Sint-Truiden lijkt vast te staan, maar door het lichten van de optie staat STVV nu sterker in zijn schoenen en kunnen ze heel wat meer vragen voor een doelman die nog een jaar onder contract staat. Als Standard straks komt aankloppen, zullen ze dat ook merken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties